Támogassuk Ukrajnát és a Superhumanst 💙💛

Az ukránoknak továbbra is szükségük van a segítségünkre. A BlaBlaCar a Superhumans civil szervezettel együttműködve adománygyűjtést indít a háborúban megsérült ukránok protéziseinek fedezésére. Csatlakozol te is?

1 év teljes körű háború után Ukrajnának minden eddiginél nagyobb szüksége van segítségre. A háború eddig még soha nem látott humanitárius krízist idézett elő az országban. Minden nap ukránok százai sebesülnek meg, néha amputációt igénylő sérüléseket szerezve. Megközelítőleg 10 000 ukránnak lesz szüksége protézisre, rehabilitációra és pszichológiai támogatásra.

A 2022-es év során a BlaBlaCar közössége lenyűgöző szolidaritást mutatott. Segítették egymást abban, hogy biztonságos helyre juthassanak, és újra láthassák szeretteiket.

A BlaBlaCar továbbra is az ukránok mellett áll.

A Superhumans Center ukrán civil szervezettel karöltve 16 európai országban indítottunk adománygyűjtő kampányt azzal a céllal, hogy protéziseket biztosítsunk a sérülést szenvedett embereknek. A kampány kitűzött célja 250 000 euró adomány összegyűjtése. A Superhumans az összegyűjtött összeg 100%-át megkapja, amelyből protézisekkel fogják ellátni az arra rászoruló felnőtteket és gyermekeket.

Nyújts segítő kezet

A BlaBlaCar már elkötelezte magát egy 50 000 eurós adomány mellett. Téged is várunk, hogy csatlakozz, és együtt segítsünk az ukránoknak!

A BlaBlaCar közössége a háború kirobbanása óta támogatja Ukrajnát és az ukránokat.

Ebben az időszakban:

– Több mint 4 millióan hagyhatták el a veszélyes területeket, és láthatták újra szeretteiket a háború első hónapjai során. Az ukránok ezeknek az utaknak a többségét díjmentesen kínálták fel.
– Nyugat-Európában a 9 ország főbb városait összekötő BlaBlaCar-buszokat az ukrán menekültek ingyenesen vehették igénybe.
– Ukrajnában, Lengyelországban, Romániában és Magyarországon az autósok ingyenes utakat ajánlottak fel, és annyi utast vittek magukkal, amennyit lehetett.
– A BlaBlaCar támogatta a #підвезуЗСУ elnevezésű közösségi kezdeményezést, amelynek keretében a közösség ukrán tagjai a leírásban megadott speciális hashtag használatával ingyenes utat biztosíthattak Ukrajna védőinek.
– 2022 nyarán a katasztrofális üzemanyaghiánnyal szembesülve a BlaBlaCar és az OKKO üzemanyaghálózat az autósoknak magasabb, tankolásonként 30 literes üzemanyaglimitet kínált, lehetővé téve számukra, hogy továbbra is biztosítani tudják az előnyöket az utazók számára.

Nyújts segítő kezet

A Superhumans Center civil szervezet egy klinika, amely protéziseket, rehabilitációt és helyreállító sebészeti beavatkozásokat nyújt az Ukrajnában folyó háború sérültjeinek. A Superhumans Center küldetése magas szintű szakértelmet kialakítani a protézisek területén és csúcstechnológiás orvosi beavatkozásokat nyújtani Ukrajnában, hogy a sérülést szenvedett ukránok otthon, a családjukhoz közel kaphassák meg a szükséges kezelést.

A klinikán a páciensek számára minden ingyenes lesz. A Superhumans nem üzleti projekt, és soha nem fog azzá válni. Nagyobb nemzetközi alapítványok és magánadakozók adományaiból fogja finanszírozni a működését. A klinika 2023 tavaszán, a Lviv régióban történő sikeres megnyitását követően a Superhumans működése kiterjeszthető lesz Ukrajna más régióira is.

Webhely: https://www.superhumans.com/

Find out more about

Rendezvények

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride