A 2015-ös BlaBlaTurné legjobb pillanatai

A 2015-ös BlaBlaTurné legjobb pillanatai

A BlaBlaCar magyar csapata idén először vett részt a nagyszabású és nemzetközi, Új-Delhitől egészen Mexikóvárosig megrendezett BlaBlaTurnén. Most elhoztuk nektek a telekocsi találkozók legjobb pillanatait.

BlaBlaTurné 2015 MagyarországA magyarországi BlaBlaTurné júliusban zajlott le négy megállóval, ahol az első helyszín Budapest volt, majd Debrecenben, Szegeden és Pécsett folyattuk utunkat. Az események középpontjában a közösségünk tagjai, vagyis Ti álltatok, legfőbb célunk pedig az volt, hogy jobban megismerjétek a hozzátok hasonló többi telekocsizót és csapatunk tagjait.
BlaBlaTurné Magyarország 2015 collageEgy baráti vacsora keretében beszélgettünk a telekocsizásról, az utak során szerzett tapasztalatokról, de emellett sok más érdekes és vicces történet is elhangzott. A résztvevő tagjaink között voltak régiek és újak egyaránt. Meghallgattunk titeket és örömmel fogadtuk tapasztalataitokat, javaslataitokat.

Néhányatok története és kapcsolata a BlaBlaCar-ral is említésre méltó: Sokan rég nem látott ismerősökkel találkoztak véletlenül egy-egy telekocsi út során, a pécsi találkozón résztvevő egyik hölgy pedig elmesélte, hogy részben a BlaBlaCar-nak is köszönheti jelenlegi állását, hiszen telekocsival érkezett annak idején az állásinterjúra. Ez az, ami motivál minket és amire igazán büszkék vagyunk!A négy BlaBlaTalálkozó által lehetőségünk nyílt jobban megismerni titeket és közelebb kerülni hozzátok, tapasztalatot és véleményt cseréltünk, és megosztottuk egymással gondolatainkat.

Igazán érdekes volt végighallgatni, hogyan került a telekocsizás és a BlaBlaCar egyesek életébe. Hogyan segít az utazási költségek megosztása abban, hogy könnyebben és egyszerűbben jussanak el emberek egyik pontból a másikba. A finom ételek, hűsítő italok és a jó társaság mellett, sok hasznos visszajelzéssel és kellemes emlékkel zártuk BlaBlaTurnét.


Köszönjük!


Ezúton is köszönjük a részvételt, és hogy megosztottátok velünk a BlaBlaCar-ral kapcsolatos élményeiteket, véleményeteket. Bízunk benne, hogy ezek segítségével tovább fejleszthetjük szolgáltatásunkat, amely minden telekocsizó igényeit maradéktalanul kielégíti.

Nagyon örülünk, hogy végre találkozhattunk Veletek idén nyáron és reméljük, hogy jövőre is számíthatunk rátok – tehát azoknak sem érdemes elkeserednie, akik most nem tudtak eljönni! :)

A BlaBlaTurné legjobb pillanatairól készült többi képet a BlaBlaCar Facebook oldalán nézhetitek meg.

Te is kedvet kaptál a telekocsizáshoz?

Csatlakozz közösségünkhöz!

Hirdesd szabad üléseidet      vagy      Kererss egy autóst

Find out more about

Rendezvények

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride