BlaBlaCar, a fesztiválok hivatalos telekocsi partnere 2016-ban is

BlaBlaCar, a fesztiválok hivatalos telekocsi partnere 2016-ban is

Idén nyáron VIP parkolóval és rengeteg meglepetéssel vártunk titeket Magyarország legnagyobb könnyűzenei fesztiváljain.

Zenei fesztiválok collage

Fesztiválok, amelyeken találkozhattál velünk

Előző bejegyzésünkben már bemutattuk, hogy csapatunk miként utazta körbe Magyarországot a BlaBlaTurné keretében. Azonban a nyári telekocsis programok itt nem értek véget, hiszen ott voltunk Sopronban a Volt Fesztiválon, a Balaton partján megrendezett Balaton Sound-on, valamint Európa egyik leghíresebb zenei eseményén is, a Sziget Fesztiválon.Zenei fesztiválok BlaBlaCarAz említett fesztiválokon bemutatkozhattunk azok számára is, akik eddig bizonytalannak és bátortalannak érezték magukat a telekocsizás világában. A nagyszerű hangulaton, szuper zenén és jó társaságon kívül, a BlaBlaCar standját látogató új és régi telekocsizókat VIP parkolóval, játékokkal és több ezer ajándékkal vártuk.

Az embertömegből mindig kitűntek közösségünk tagjai, hiszen vidám és életkedvvel teli emberek használják a BlaBlaCar-t. Nyitottak voltak a játékainkra, és (úgy tűnt) élvezték az összes feladatot, amit eléjük állítottunk. Volt, hogy énekelni kellett, és volt, hogy táncolni, de a lényeg, hogy mindenki remekelt a rá szabott feladatban. A szórakozás mellett, természetesen gyakorlati haszna is volt a BlaBla Sátornak: több ezer fesztiválozó fiatalnak segítettünk online és offline az útitárs keresésben, így kényelmesen és olcsón utazhattak hazafelé is.Zenei fesztiválok SzigetSzeretnék köszönetet mondani, minden tagunknak, aki időt szakított ránk és ezzel színesítette magyarországi körutazásunkat. Nagyon boldogan és elégedetten zártuk ezt a nyarat :)

Jövőre #ottali


Nagy öröm számunkra, hogy találkozhattunk Veletek és reméljük, hogy jövőre is számíthatunk rátok – tehát azoknak sem érdemes elkeserednie, akik most nem tudtak eljönni, hiszen jövőre is várunk Titeket az ország legjelentősebb zenei fesztiváljain, ahova páros jegyeket nyerhettek tőlünk!

A Fesztiválokról készült többi képet a BlaBlaCar Facebook oldalán láthatjátok.

Te is kedvet kaptál a telekocsizáshoz?

Csatlakozz közösségünkhöz!

Hirdesd szabad üléseidet     vagy     Kererss egy autóst

Find out more about

Rendezvények

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride