Utazás előtti készülődés – Hogyan csomagoljunk okosan?

Utazás előtti készülődés – Hogyan csomagoljunk okosan?

Mert, ha BlaBlaCar-ral utazol, az csakis kényelmes lehet.

A hosszú utak sok kényelmetlenséggel járhatnak (kevésbé, ha azokat BlaBlaCar-ral teszed meg). Az egyik legkellemetlenebb gondolat lehet, amikor az országút közepén jössz rá, hogy “csak-a-legfontosabbat-hagytam-otthon…”. Mindannyian ismerjük az érzést, amikor egy zsebkendőt vagy a töltő kábelt keressük és be kell látnunk, hogy egyiket sem hoztuk magunkkal. Íme néhány egyszerű és hasznos tipp a többi telekocsizótól, akik megosztották velünk, hogy ők mit és hogyan pakolnak az autóba, mielőtt hosszú útra indulnak. 

Ezek a tanácsok egy négy keréken guruló palotává varázsolják majd az autódat, és segítségükkel a többi telekocsizó útját is megkönnyítheted.

Pakolj okosan

(1)  (a) Műszerfal:

A telekocsizás “életmentője”.  Ideális hely a zsebkendőnek, kézfertőtlenítőnek sőt az elsősegély doboznak is, hogy azok könnyen és gyorsan elérhetőek legyenek.

(1) (b) Kalaptartó:

Ide teheted az unaloműzésre legalkalmasabb eszközöket: könyvek, magazinok, iPad vagy laptop. Ezek jól jöhetnek, ha esetleg elcsendesedett a beszélgetés vagy egyszerűen csak nincs kedved társalogni.

(2) Sebváltó:

Itt tárolhatod a “legszükségesebbeket”: a pénztárcád, a telefonod és a hozzá tartozó töltőt. Ez lehet a te mini kincstárad – ha érted, mire gondolunk. :)

(3) Zene:

Legyél az út sztár DJ-je! Töltsd le kedvenc zenéidet egy pen drive-ra vagy hangosítsd ki a telefonodon összeállított zenei válogatást!

(4) Pohártartó:

Ide érdemes egy kisüveges vizet tenni, de egy kávéval vagy teával teli termosz is jól jöhet az út során.

Üléstartóban tárolható kincsek

(5) Az autóban használatos szemetes zsák:

Elengedhetetlen kellék a tisztaságra különösen érzékenyeknek!

(6) (a) Esernyő:

Ha hatalmas esőzésre kell számítanod az út során, egy esernyőt feltétlenül tegyél a hátsó ülésre. (Így biztos lehetsz abban, hogy az autód minden centiméterét jól kihasználtad.) Ha mégis otthon felejtenéd és megázol…Rajtunk nem múlt, mi szóltunk! ;)

(6) (b) Újságpapírok:

Sosem árt, ha az út során kéznél van néhány újságpapír – tedd őket a hátsó üléstartóba, így utasaid nyugodtan lapozgathatják őket.

(7) Rágcsálnivalók:

Egy rágcsákkal teli doboz aranyat ér, ha nincs az út mentén étkezésre alkalmas hely. Ha ezt beveted, nem úszod meg a legjobb értékeléseket!

(8) Kispárna és takaró:

Ha az út igazán hosszú és fárasztó, az autós helyet cserélhet az útitársaival, hogy pihenhessen egy kicsit. Ha ezt az időt a lehető legjobban szeretnéd kihasználni, feltétlenül legyen nálad kispárna és takaró.

(9) Csomagtartó:

Ezek után talán mondanunk sem kell, hogy az összes csomag be fog férni a csomagtartóba.

Pakolj mint egy profi és telekocsizz BlaBlaCar-ral!

Hirdesd szabad üléseidet                Keress egy autóst

Find out more about

Útközben

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride