Üdvözlünk a BlaBla közösségben Brazília!

Üdvözlünk a BlaBla közösségben Brazília!

Fedezd fel Brazília lélegzetelállító látványosságait BlaBlaCar-ral!

Rendkívül örülünk, hogy Brazíliát is a BlaBlaCar közösség országai között üdvözölhetjük! A legutóbb csatlakozó országok: Mexikó, India, Magyarország, Románia, Horvátország és Szerbia után Brazília szintén jelentősen hozzájárul majd közösségünk növekedéséhez és ahhoz, hogy a dél-amerikai kontinensen is megismerhessék a megbízható telekocsizás fogalmát.Üdv BraziliaGondoltál már valaha arra, hogy külföldön is telekocsizz a BlaBlaCar-al? Mostantól lehetőséged van akár 20 országba eljutni. Ez remek alkalom, hogy helyiekkel megismerkedj és úgy utazz, akárcsak ők!

3 fő indok, amiért érdemes 2016-ban Brazíliába utazni

#1 : Rio de Janeiro-i Karnevál  Február 5 – 10

Brazília Riói karnevál
Ki ne szeretne részt venni a világ legnagyobb karneválján, ahol naponta 2 millió ember ünnepel a Rio – i utcákon? Ez kétségkívül Brazília egyik legnépszerűbb túrista látványossága, ami egyben kiváló alkalom arra, hogy megismerkedjünk a brazil kultúrával és mindennapi élettel. A karneválok hagyománya egészen 1723-ig nyúlik vissza!

#2 :  Nyári Olimpiai Játékok Augusztus 5-21

Brazília Riói Olimpia
A Nyári Olimpiai Játékok egyértelműen a 2016-os év egyik legnagyobb eseménye lesz. A sport szerelmesei augusztusban a világ minden tájáról Brazília felé veszik az irányt, hogy szemtanúi lehessenek néhány fantasztikus emberi teljesítménynek. A hangulat verhetetlen lesz: napfény, hőség és sport minden mennyiségben!

#3 :  A gyönyörű brazil tengerpart  Mindig

Brazíliai tengerpart
Brizíliát lehetetlen elképzelni a fantasztikus tengerpartok és tájak nélkül! Ha Brazíliában jársz, akkor semmiképp se hagyd ki Baia do Sancho, Lopes Mendes vagy Praia de Forno lélekzetelállító partjait.

Már 20 országban hozunk embereket közelebb egymáshoz!

Gyorsan növekvő közösségünknek köszönhetően a városok közötti közlekedés lényegesen olcsóbbá és élvezhetőbbé vált. Másik városban tanuló diákok vagy az otthonuktól távol munkát vállalók éppúgy BlaBlaCar-ral utaznak mint az egymástól távol élő párok, akik szeretnének minél többször eljutni egymáshoz. Ez az új, költségkímélő utazási forma kiváló lehetőséget nyújt akár egy hosszú hétvégés kikapcsolódásra! A BlaBlaCar barátságos és hatékony közösségi élménye lehetővé teszi tagjaink számára, hogy szeretteik közelében lehessenek. Ez az, amire igazán büszkék vagyunk!

Szeretnél világszerte költségkímélően utazni?

Keress egy autóst    vagy    Hirdesd szabad üléseidet

Ne feledd, hogy az app segítségével is telekocsizhatsz!

google play button        appstore button

Find out more about

Újdonságok

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride