BlaBlaCar Magyarországon, és a környező régióban!

BlaBlaCar Magyarországon, és a környező régióban!

2015 márciusától, az AutoHop a BlaBlaCar, a világ legnagyobb és legmegbízhatóbb telekocsi közösségének része lett.

BlaBlaCar megbízható telekocsi MagyarországonEz a nagy- és izgalmas lépés azt jelenti, hogy az AutoHop tagok Magyarországon, Romániában, Szerbiában és Horvátországban most már egy globális telekocsi közösség részei, melynek élvezhetik minden előnyét.

Telekocsizás könnyedén, mobilról

Próbáltál már valaha az utolsó pillanatban autóst keresni, de nem voltál számítógép közelben? Előfordult már, hogy már úton voltál a megbeszélt találkozási helyre, de meg akartad nézni az autós nevét, mobilszámát, vagy az autó típusát? Mostantól az iOS-en és Androidon is ingyenesen elérhető BlaBlaCar mobil app-okkal ez könnyű lesz. Keress egy autóst, hirdesd szabad üléseidet, nézd meg a profilját, és vedd fel a kapcsolatot útitársaddal… bárhonnan, bármikor!

Töltsd le az ingyenes app-ot!

appstore button    google play button

Globális közösség, helyi támogatás

A BlaBlaCar közösségben 10 milliónál több tag van, 18 országban a világ körül! Ez biztosítja, hogy mostantól az egy irányba utazó autósok és utasok még nagyobb eséllyel találják meg egymást. A helyi csapat, most már a BlaBlaCar részeként, rendelkezésedre áll, ha bármi kérdésed van, segítünk és továbbra is együtt építjük a magyar közösséget!

Értékeléseid, beállításaid megmaradnak

Ne aggódj! Ha AutoHop tag voltál, az összes értékelés amit az AutoHop tagoktól kaptál, átvezetődik a BlaBlaCar profilodra. A profilod megbízhatósága amit már felépítettél továbbra is megmarad. Beállításaidat és hirdetéseidet is átvezettük.

Megbízható telekocsizás

A BlaBlaCar-on sok funkció segít megismerni útitársad még az utazás előtt. A profi, tagi kapcsolatokért felelős csapatnak köszönhetően, sokmindent előre tudhatsz arról akivel utazni fogsz. Minden tagnak a mobilszámát és e-mail címét ellenőrizzük. A tagok profilképeit és az autók képeit is egyenként moderáljuk.

BlaBlaCar tagok mozaik

Find out more about

Újdonságok

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride