Online foglalási rendszer autósoknak

Fedezd fel az Online foglalási rendszert autósként.

Találj útitársakat a BlaBlaCar-on, akikkel megoszthatod a kiadásaidat. Tudtad, hogy három utassal, akár teljes egészében fedezheted a benzinköltségedet? Az utasok online foglalnak helyet nálad, és az út során készpénzben fizetnek.

1. Add fel telekocsi hirdetésedet

  • Határozd meg a pontos kiindulási- és az érkezési helyet, valamint az utazás idejét. Ezt követően állítsd be az utasonkénti árat.
  • Ha szeretnéd személyesen eldönteni, hogy ki legyen az utasod, válaszd a kézi jóváhagyást, így minden foglalási kérelmet magad hagysz jóvá egyenként. Amennyiben az azonnali jóváhagyás mellett döntesz, a foglalási kérelmek automatikusan elfogadásra kerülnek, és az utasok azonnal megkapják elérhetőségeidet, neked pedig nincs semmi tennivalód. Az utasok bizonyítottan az utóbbi beállítást kedvelik jobban.
  • Az Online foglalási rendszerben az autódban fennmaradó szabad ülések száma automatikusan frissül. Ez nagyban megkönnyíti az utazás szervezését: félreértések és felesleges telefonhívások nélkül hirdetheted a fennmaradó helyeket.

A legtöbb utas általában egyből helyet foglal. Emellett privát üzenetet is hagyhatnak számodra, amennyiben további kérdesek merülnek fel  bennük az utaddal kapcsolatban.

2. Az utasok helyet foglalnak az Online foglalási rendszer segítségével

  • Amikor egy utas helyet foglal vagy foglalási kérelmet küld, azonnal értesítünk SMS-ben és e-mailben.
  • Ekkor lehetőséged lesz megnézni az utas profiloldalát. Ha a kézi jóváhagyást állítottad be, elfogadhatod vagy visszautasíthatod a foglalási kérelmet.
  • A foglalás megerősítését követően az utasod megkapja a telefonszámodat, így könnyedén kapcsolatba léphet veled, hogy megbeszéljétek az utazás részleteit.

Foglalás után az út részletei és a további útitársak listája mindvégig elérhetőek az utasok számára.

3. Találkoztok és együtt utaztok

  • Fontos, hogy időben érkezz a megbeszélt indulási helyhez. Utasaid bíznak benned és arra számítanak, hogy időben érkezel. Amennyiben mégis késel, értesítsd őket időben telefonon vagy SMS-ben.
  • Könnyedén felismerheted utasaidat a BlaBlaCar-os profilképük alapján.

Segíts az utasaidnak, hogy könnyebben felismerjenek a találkozási pontnál. Tölts fel egy képet magadról és az autódról weboldalunkon vagy a mobilapp-on keresztül!

4. Az utasaid fizetnek neked

  • Az utasok a megbeszélt hozzájárulást az utazás közben adják oda neked.
  • Hasznos lehet, ha van nálad némi váltópénz, így nem okozhat gondot a visszajáró.

Az utazást követően a tagok értékelhetik egymást. Tapasztalataink szerint, ha értékeled útitársadait cserébe ők is értékelni fognak Téged, ez pedig növeli a Tapasztalati szintedet.

Kíváncsi vagy az Online foglalási rendszer előnyeire?


Miért jó az autósoknak

Find out more about

Újdonságok

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride