Érkezz telekocsival a 2016-os VOLT fesztiválra!

Érkezz telekocsival a 2016-os VOLT fesztiválra!

Tudtad, hogy a BlaBlaCar a nyári Fesztiválok egyik hivatalos telekocsi partnere? Élvezd az olcsó és kényelmes utazás előnyeit a VOLT és a Balaton Sound Fesztiválokon.

Jókedv és fesztiválhangulat már útközben a BlaBlaCar-al!

Elsőbbségi Parkolás

Parkolóhelyet találni egy fesztiválon igazi rémálom lehet… de annak aki BlaBlaCar-ral érkezik a VOLT Fesztiválra és a MasterCard Balaton Soundra egy csapásra elmúlik a parkolási gondja! Hiszen a BlaBlaCar a Fesztiválokkal együttműködve, elsőbbségi parkolóhelyeket biztosít a telekocsival érkezők számára. Ez azt jelenti, hogy a VOLT-ra hirdető első 100, valamint a Balaton Sound-ra hirdető első 50 autós közvetlenül a Fesztivál bejárata előtt parkolhat, és foglalt helye lesz!
A nagyszerű parkolási lehetőségért cserébe, Neked csak annyit kell tenned, hogy autósként meghirdeted szabad helyeidet a többi fesztiválozó számára, az útleírásban megemlíted, hogy a “VOLT-ra” ill. a “BalatonSound-ra” jössz, majd kinyomtatod vagy telefonon bemutatod a BlaBlaCar Elsőbbségi Parkoló Igazolványodat. Az Igazolványokat – leírással együtt – hétfő este küldjük ki emailben.Telekocsival a VOLT fesztiválra

Inkább szórakozásra költsd a pénzt!

 Amikor autósként meghirdeted a szabad helyeidet, igazából a saját költségeidet csökkented, így olcsóbban juthatsz ki egy-egy Fesztiválra! Az utasok pedig kényelmes, olcsó és gyors utazásra számíthatnak. Mindenki jól jár és több pénz marad a szórakozásra :)

Óvd a környezeted!

Amennyiben BlaBlaCar-al utazol a VOLT és a Balaton Sound Fesztiválra, nem csak pénzt spórolhatsz, hanem egyúttal hozzájárulsz az emberiség ökológiai lábnyomának csökkentéséhez is. Ezáltal a Fesztiválnak a környezeti szennyezése is végeredményben kisebb lesz. Tudtad, hogy ha összehasonlítjuk a telekocsival utazó négy fiatal szén-dioxid kibocsátását személyenként, ill. a vonattal utazókét személyenként, kiderül, hogy a vonattal utazók, nagyobb széndioxid kibocsátással rendelkeznek?

Ismerd meg fesztivál társaidat!

Az új emberek és új élmények szerzése a fesztiválozás egyik alapja, amit mindannyian izgatottan várunk. A telekocsizás során még a fesztivál előtt találkozhatsz zeneimádó, vidám fesztiválozókkal! Bátran kijelenthetjük tehát, hogy amennyiben a VOLT és a Balaton Sound felé veszed az irányt a BlaBlaCar-al – amellett hogy pénzt spórolsz és támogatod a környezetet – rengeteg érdekes, új emebert ismerhetsz meg az utazás során!

A BlaBla Sátor

Idén a BlaBlaCar is ott lesz a VOLT és Balaton Sound Fesztiválon! Látogass meg minket a sátornál, hiszen rengeteg program és ajándék vár rád. Különleges meglepetéseket tartogatunk a már meglévő és az új tagok számára is. Többek között játékokkal készülünk és segítünk Neked megtalálni a megfelelő útitársakat a hazaútra.

Hirdesd szabad üléseidet          Keress egy autóst

Find out more about

Fesztiválok

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride