7 inspiráló húsvéti úti cél

7 inspiráló húsvéti úti cél

Gondolkoztál már azon, hogy melyik izgalmas városba utazz Húsvétkor? Keress egy helyet, ahol feltöltődhetsz vagy látogass velünk haza!

A BlaBlaCar segít, hogy ne csak az élményt, de a költségeidet is megoszthasd. Íme néhány egyedi úti cél!

#1 húsvéti úti cél: Balaton 104km-re Budapesttől

Balaton steg napsutes

A Budapesttől mindössze egy órára fekvő Balaton nem csak a nyári kánikula idején lehet remek úti cél. Tölts el egy hosszú hétvégét akár Húsvétkor is a magyar tenger partján és élvezd a hosszú tél utáni első tavaszi napsugarakat!


#2 húsvéti úti cél: Karlovy Vary 127 km-re Prágától

Ha tökéletes kikapcsolódásra vágysz, akkor számodra ez a fürdőváros a legjobb döntés! Feltétlenül látogass el a fantasztikus 12 méteres Pramen Vřídlo gejzírhez, amely a helyiek által is egy rendkívül kedvelt nyaralóhely.


#3 húsvéti úti cél: Zadar 158 km-re Splittől

A római kori romok, középkori templomok, ugyanakkor a világvárost idéző kávézók és kortárs építészeti különlegességek keverékével Zadar kétség kívül tökéletesen ötvözi a régit és az újat. Ebben a stílusos és különleges városban a csodálatos naplemente egyszerűen kihagyhatatlan! ;)


#4 húsvéti úti cél: Belgrád 379km-re Budapesttől

A Száva és a Duna folyók találkozásánál fekvő Belgrád sokak szerint Európa egyik legizgalmasabb fővárosa. A színes és élénk utcákon sétálva ne mulaszd el útba ejteni a Kalemagdan fellegvárat, a város történelmi ékkövét.


#5 húsvéti úti cél: Lviv 540 km-re Kievtől

Macskaköves utcáival, tökéletes állapotban megőrzött gótikus és reneszánsz épületeivel, Lviv egy rendkívül elbűvölő város. Mosolygós helyiek és remek vendéglők garantálják, hogy kellemesen töltöd majd a hétvégét, ha úgy döntesz, hogy ide látogatsz.


#6 húsvéti úti cél: Lublin 169 km-re Varsótól

Lublinban sétálva az lehet az érzésünk, mintha egy középkori film forgatásán járnánk azzal a különbséggel, hogy minden díszlet valódi. A vár és a régi városnegyed felfedezése kitűnő program egy hosszúhétvégére.


Húsvéti úti cél Mamaia

#7  húsvéti úti cél: Mamaia 230 km-re Bukaresttől

Romániában, a Fekete-tenger partján fekvő Mamaia nyolc kilóméteren húzódó homokos strandján nem ritkán találhatjuk magunkat egy spontán beach party kellős közepén. A Kelet- Európa Ibizájaként is ismert város a lehető legjobb választás a hatalmas bulik kedvelőinek!


Hogyan segít a BlaBlaCar, hogy elérd az úti célod?

A BlaBlaCar-ral olyan helyekre is ellátogathatsz, aminek megközelítése egyéb közlekedési eszközzel körülményes és nehézkes lenne. Ha találtál olyan autóst, aki ugyanabba a városba utazik mint te, vagy legalábbis ahhoz nagyon közel, akkor először írásban, majd telefonon veheted fel vele a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek a mindkettőtök számára kényelmesen elérhető találkozási helyet.

A telekocsizással időt is spórolhatsz, így a hosszú hétvége valóban a lehető leghosszabb lehet. És ki tudja, a közös utazás során még az is kiderülhet, hogy leendő barátokra tettél szert.

Hirdesd szabad üléseidet  vagy  Keress egy autóst

Find out more about

Hétvégi programok

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride