Online foglalási rendszer: miért jó az autósoknak?

Bemutatjuk az Online foglalási rendszer nyújtotta előnyöket az autósok számára.

Polaroid online foglalási rendszerUtasként telekocsizol?
Kattints ide, ha többet szeretnél megtudni az Online foglalási rendszer előnyeiről.

• Az utasok felelősségteljesen foglalnak helyet

Foglalási rendszer előnyei 1

Mostantól utasaid online foglalhatnak helyet a hazai telekocsi útjaidra. Ez azt jelenti, hogy ezentúl nem szükséges külön telefonon érdeklődniük, hogy maradt-e számukra szabad hely az autódban. Amint megerősítetted a foglalási kérelmüket, azonnal kapnak egy hivatalos visszaigazolást, így elköteleződnek a közös utazás mellett. Tapasztalataink szerint az új foglalás rendszer 90%-kal csökkenti a foglalással kapcsolatos félreértések számát.

Hogyan működik az online foglalási rendszer?

• Időtakarékos: a rendelkezésre álló szabad ülések száma automatikusan frissül

Foglalási rendszer előnyei 2

Amikor az utasok online foglalnak helyet az autódban, a rendszer automatikusan frissíti a fennmaradó szabad ülések számát a teljes útra és a részszakaszokra. Ez megkönnyíti az utazás szervezését, így elkerülhetőek a felesleges telefonhívások. Miután közzétetted utadat, nincs más tennivalód, mint nyugodtan várni az indulás napját.

Hogyan működik az online foglalási rendszer?

• Biztonságos: már az indulás előtt tudod, hogy kivel fogsz utazni

Foglalási rendszer előnyei 3

Az Online foglalási rendszeren keresztül azonnal láthatod azoknak a profilodalát, akik utazni szeretnének veled, így már az indulás előtt rendelkezésedre állnak a legfontosabb információk potenciális utasaidról.

Kétféle jóváhagyási mód közül választhatsz:

  • Kézi jóváhagyás: ebben az esetben minden egyes alkalommal magad hagyod jóvá a foglalási kérelmeket.
  • Azonnali jóváhagyás: amennyiben ezt választod, a rendszer automatikusan visszaigazolja a foglalást, neked nem kell semmit sem tenned.

A visszaigazolás során összefoglalót küldünk utasaidnak az út részleteiről, így neked nem kell hosszasan telefonálnod és ismétlődő kérdésekre válaszolnod.

Hogyan működik az online foglalási rendszer?

• Kényelmes: az utaddal kapcsolatos információk könnyedén elérhetőek

Foglalási rendszer előnyei 4

A megerősítést követően küldünk egy áttekintést a foglalás részleteivel, amihez bármikor egyszerűen hozzáférhetsz a weboldalon vagy a mobil appon keresztül.

Továbbá:

  • SMS-ben is értesítünk, ha valaki helyet foglal nálad

Hogyan működik az online foglalási rendszer?

…és mindezért egy fillért sem kell fizetned!

Az Online foglalás továbbra sem jelent semmilyen plusz költséget a telekocsi közösség tagjai számára. Autósként nem kell mást tenned, mint meghirdetned szabad üléseidet, fogadnod a kérelmeket és máris gondtalanul élvezheted telekocsizás előnyeit!

Find out more about

Újdonságok

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride